Prodat Jednopokojový, Faugh, Cumbria, Anglie, Cumbria

Prodat - Cod. 35027

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 20 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Apartmán v hotelu, k prodeji v nádherné historické budově se nachází v srdci jednoho z nejkrásnějších oblastí Anglie. Nachází se v srdci krásné scenérie Lake District, nabízí nádherný výhled na krajinu Northumberland a vrcholky, které rámují krásné jezera.

Hotel se datuje od roku 1700, zahrnuje celkem 86 pokojů, včetně jednolůžkových, dvoulůžkových a apartmá, a vždy byl oblíbenou destinací pro návštěvníky všech míst, zejména díky známým léčebným vlastnostem blízkého přírodního zdroje sirné vody. Skutečná oáza klidu, která zahrnuje 140 akrů půdy mezi zahradou a přírodním lesem, která je ohraničena idylickým venkovským prostředím.

Nabídka služeb již v budově - restaurace s přilehlým koktejlovým barem, bazénem a posilovnou - bude brzy obohacena o druhou nadstandardní restauraci, která splňuje nejvyšší standardy kvality, od přidání wellness centra s pokoji pro ošetření a výstavbu jezdeckého centra.

Renovace funkční místnosti a nádherné zimní zahrady doplní další atraktivitu hotelu a bude mít ideální místo pro svatby, konference a akce.

Z hotelu můžete objevovat památky UNESCO podél Hadriánovy zdi, stejně jako navštívit Carlisle, Gretna, Hexham a Newcastle. Tento krásný hotel nabízí svým hostům jedinečné místo pro ústup - zatímco Windermere, Ullswater a Derewentwater jsou proslulé pro svou malebnou krásu.

Celá oblast jezera je celosvětově známá pro své turistické kouzlo a je známá jako místo excelence pro historický / kulturní a naturalistický cestovní ruch, přitahující přibližně 41,5 milionu návštěvníků každý rok: Podél zdi Hotel Hadrian má památky UNESCO, odkud se snadno dostanete k historickým městům, jako jsou Carlisle, Gretna, Hexham a Newcastle, nebo si vychutnejte výlet na břehu krásných jezer Windermere, Ullswater a Derewentwater, které jsou proslulé svou malebnou krásou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB